Polisi pembayaran
Pilihan pembayaran
Pembayaran untuk langganan anda boleh dibuat terus ke TimeTec Cloud Sdn. Bhd. Atau melalui penjual semula kami di seluruh dunia.
   
Untuk bayaran yang dibayar secara langsung kepada TimeTec Cloud Sdn. Bhd., Pelanggan mempunyai 3 pilihan pembayaran:
 
1. Auto-Debit melalui Braintree di mana pembayaran akan dipotong secara automatik dari kad kredit yang dibenarkan atau
2. Paypal, saluran pembayaran dalam talian
3. T / T, Telegraphic Pembayaran melalui bank
   
•  Pelanggan amat disyorkan untuk memilih pembayaran auto-debit melalui Braintree, anak syarikat PayPal, untuk memperbaharui langganan awan secara automatik dan memastikan akses tanpa gangguan kepada perkhidmatan awan. Braintree menerima Visa dan Mastercard untuk pembayaran.
 
•  Untuk pembayaran oleh PayPal , anda boleh menggunakan kad Visa, MasterCard, dan American Express untuk membuat pembayaran.
 
   
•  Untuk pembayaran oleh T / T maklumat akaun adalah seperti di bawah:
 
Banker: PUBLIC BANK BERHAD
Nama benefisiari: TimeTec Cloud Sdn Bhd (832542-W)
No Akaun: 3176 5268 36 (MYR)
3593 6726 19 (USD)
Kod Swift: PBBEMYKL
   
Mata wang
TimeTec Cloud menggunakan dolar AS sebagai mata wang untuk semua transaksi, namun PayPal dan Braintree memberikan pilihan untuk memilih mata wang utama anda apabila menggunakan gerbang pembayaran dalam talian. Anda boleh menukar mata wang utama anda pada bila-bila masa.
   
Bagi mereka yang membeli melalui mana-mana reseller rasmi TimeTec di seluruh dunia, mereka boleh memilih untuk membayar langganan mereka melalui penjual semula dengan bil tempatan.
   
Apabila pembayaran dibuat kepada penjual TimeTec, TimeTec tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang cukai tempatan seperti VAT (Cukai Nilai Ditambah) atau CBP yang dikenakan di dalam negara.
Kitaran Langganan
   
Pilihan pembayaran kitaran langganan yang ditawarkan adalah untuk bulanan, suku tahunan, setengah tahun dan setiap tahun.
   
Anda boleh memilih mana-mana jenis kitaran pembayaran dan diskaun tertentu dikenakan untuk kitaran pembayaran yang lebih lama.
Dasar Bayaran Balik

   
Anda boleh menamatkan akaun anda pada bila-bila masa dengan menghantar e-mel penamatan kepada Syarikat di info@timeteccloud.com .
   
Anda layak mendapat bayaran balik langganan yang tidak digunakan untuk bulan-bulan yang telah anda bayar terlebih dahulu sebelum penamatan yang disebut terdahulu ( "Penggunaan yang Tidak Digunakan ").
   
Sebarang bayaran balik akan dikira berdasarkan kadar langganan BULAN. Sebarang penggunaan langganan melebihi 1 hari hendaklah dikira sebagai 1 bulan langganan.
Yuran Pemprosesan Bayaran Balik sebanyak USD10 akan dikenakan kepada anda. Bayaran balik akan dikreditkan ke akaun anda. Anda perlu memiliki akaun Paypal supaya bayaran balik boleh dikreditkan ke akaun Paypal anda. Semua yuran pemprosesan atau caj bank akan ditanggung oleh anda. Jika anda membuat bayaran yuran langganan melalui penjual semula anda, bayaran balik akan dibuat oleh penjual semula anda kepada anda.
Soalan Lazim Pembayaran
   
Sebarang masalah atau masalah semasa menggunakan perkhidmatan PayPal, pergi ke pautan ini untuk mendapatkan bantuan diri.
   
Sebarang masalah atau masalah semasa menggunakan perkhidmatan BrainTree, rujuk pautan ini .
   
Sebarang masalah dengan TimeTec, e-mel kepada info@timeteccloud.com