i-Neighbour App
Memerhatikan Kejiranan Anda Bila-bila Masa, Di mana-mana.
i-Neighbour Mobile App membolehkan anda untuk memantau / ruang peribadi rumah anda on-the-pergi dari telefon pintar / tablet anda - supaya anda boleh mempunyai beberapa ketenangan fikiran mengetahui bahawa orang yang anda suka dan barang berharga adalah selamat pada setiap masa.
Ini adalah aplikasi mudah alih untuk i-Neighbour, berdasarkan penyelesaian pengurusan pengunjung kediaman awan.
Pengurusan - Aplikasi ini memastikan anda ketenangan fikiran dengan membenarkan anda menyimpan mata pada kawasan kejiranan anda, bila-bila masa, di mana sahaja.
Untuk Penduduk - Membolehkan anda untuk menjemput kawan-kawan, sentiasa membolehkan anda sentiasa dimaklumkan dengan pemberitahuan kepada pengunjung pra-berdaftar dan sebaik tiba. Anda juga mungkin mempunyai akses yang murah hati kepada sumber 's kejiranan.
Untuk Pelawat - Untuk pra-pendaftaran lawatan dan menerima lawatan jemputan untuk pengalaman lawatan yang mudah dan menyenangkan.
Bagi Pengawal Keselamatan - Untuk menguruskan setiap pra-pendaftaran dan bilik lawatan.
Mengurus Pelawat Anda Bila-bila Masa, Di mana-mana

i-Neighbour Mobile App memastikan bahawa anda sentiasa tahu jika terdapat mana-mana tetamu yang merancang untuk singgah. Anda akan menerima pemberitahuan yang anda boleh memilih untuk menerima, menolak atau menjadualkan semula lawatan mengikut keselesaan anda.
Pra-pendaftaran Visitation Anda dan Potong Pendek "Masa Wait"

Jika anda bercadang untuk melawat keluarga atau kawan, pra-pendaftaran lawatan anda dan menerima pas lawatan ekspres. Setibanya anda hanya mungkin berkelip pas anda di pondok pengawal tanpa perlu mengisi mana-mana tetamu manual buku log.
Ada pada Parti? Buat Tetamu Jemputan Lebih Mudah Than Ever

Jika anda berlaku untuk mempunyai apa-apa peristiwa khas, menjemput tetamu anda melalui aplikasi mudah alih supaya mereka boleh menerima pas lawatan ekspres dan tiba dengan lancar di rumah anda.

Kejiranan anda Line Pertahanan Pertama

Terdapat sekumpulan wira melindungi kawasan kejiranan anda, memberikan anda ketenangan fikiran - pengawal keselamatan. Anda boleh mengenali mereka melalui i-Neighbour Mobile, anda tidak tahu bila anda mungkin memerlukan bantuan mereka.

Dapatkan Maklumat Penting dari
i-Neighbour Mobile App


Apabila anda memerlukan maklumat tertentu dengan segera, anda sentiasa boleh bergantung kepada i-Neighbour Mobile App. Dapatkan dokumen penting dan kenalan yang anda mungkin perlu semasa kecemasan dengan mudah melalui aplikasi ini. Anda boleh melangkau pergi ke pejabat pengurusan atau mendekatkan diri dengan mereka untuk mendapatkan maklumat sebaliknya ia adalah semua pada medium berpusat, i-Neighbour App Mobile.