Untuk Mengintegrasikan i-Neighbour dengan TimeTec Autogate BLE-3
Mengawal Gate Anda Melalui Smartphone Anda
Panduan pemasangan
Kit demo
Soalan Lazim
perbandingan
SDK
BLE-3
Key Fob
LET 'S BELAJAR Autogate
An Autogate adalah pemasangan dilakukan pada pintu supaya pembukaan dan penutupan pintu boleh dijalankan secara automatik dari jauh menggunakan butang kawalan yang jauh. Memasang Autogate yang di rumah anda adalah lebih lanjut mengenai kemudahan dan bukannya kepuasan kerana terdapat banyak keadaan yang memerlukan anda untuk membuka pintu dari jauh dan bukan secara manual membuka pintu sendiri. Pertama dan utama adalah sebab keselamatan kerana kedua berpecah untuk membuka pintu itu boleh mendedahkan anda kepada unsur berbahaya seperti rompakan dan kecurian kecil. Selain itu anda boleh menyelamatkan diri dari segala malapetaka dan selamat dari dalam kereta terus ke tempat letak kereta anda dan anda boleh menutup pintu di belakang anda secara automatik dan mudah.

Mengapa Autogate?
Walaupun mempunyai Autogate adalah tidak dianggap mewah lagi, pelaburan di Autogate yang tidak rendah juga. Oleh itu, terdapat soalan yang anda perlu tanya diri anda sebelum anda membuat pembelian itu. Pertimbangkan ini 8 soalan

Mengapa anda perlu Autogate yang?
pintu A bukan sahaja tiada yang menghalang unsur-unsur berbahaya, ia juga berguna untuk menjaga haiwan dan kanak-kanak dalam kawasan rumah anda. Pintu manual dengan mudah boleh dibuka oleh penceroboh atau kanak-kanak, manakala Autogate yang memerlukan pencetus butang dan untuk menjaga keselamatan, menyimpan ini jauh daripada kanak-kanak. Dengan mempunyai Autogate yang, kompaun anda disimpan ditutup pada setiap masa tidak seperti pintu-pintu manual yang dibiarkan terbuka kebanyakan masa untuk kemudahan.
Apa yang 's pilihan anda, swing atau slaid?
Walaupun anda mahu ini menjadi pilihan anda, yang benar adalah, susun atur harta anda memainkan peranan penting dalam keputusan ini dan keadaan cerun memandu anda juga secara semulajadi akan menentukan pilihan pintu anda. Berunding dengan profesional kepada jenis pintu sesuai untuk harta anda.
Apa gaya pintu akan sesuai dengan kedua-dua harta anda dan keperluan individu?
Apa yang keutamaan anda, privasi atau estetik? Jika anda memilih pertama, muka tertutup pintu kayu harus menjadi pilihan anda. Bagi mereka yang lebih suka kosmetik, pergi untuk pintu keluli hiasan.
Apakah jenis sistem operasi Autogate perlu saya pilih?
Terdapat dua jenis sistem operasi Autogate, Electro Mechanical atau Hydraulic. sistem hidraulik adalah lebih senyap, menawarkan rintangan yang lebih besar kepada tenaga angin dan secara umumnya cenderung untuk mempunyai kehidupan yang lebih panjang tetapi mereka lebih mahal. Untuk Autogate yang lebih menjimatkan, anda perlu memilih untuk sistem mekanikal elektro.
Apa akses sistem kawalan akan sesuai untuk saya?
Memilih sistem kawalan akses untuk Autogate anda memerlukan anda untuk melihat keperluan dan bajet anda. Terdapat spektrum pilihan dari suara dan / atau video intercommunications memasukkan suis dikendalikan, pad digital untuk memanfaatkan kod anda sendiri, butang push standard, tangan pemancar diadakan, pengiktirafan cap jari dan menggunakan aplikasi mudah alih seperti i-TimeTec. Tahu keperluan anda dan mempertimbangkan bajet anda.
Apa yang perlu anda membuat persediaan untuk acara seperti kuasa atau kegagalan sistem?
Sila pastikan bahawa pemasang sesuai dengan mengatasi manual kecemasan untuk membolehkan pintu untuk mudah dikeluarkan sekiranya berlaku kegagalan. Anda juga perlu belajar bagaimana untuk menggunakan mengatasi dan belajar untuk menyambung semula apabila kuasa dipulihkan.
Sekiranya ciri-ciri keselamatan dipasang atau mereka datang dengan Autogate itu?
Sebagai standard, semua pintu pagar automatik dilengkapi dengan sistem keselamatan yang sangat dipercayai yang bermaksud bahawa pintu akan memastikan bahawa pintu masuk adalah jelas di depan pintu gerbang itu beroperasi sepenuhnya. Tidak kira apa pemasang anda memberitahu anda, anda perlu memastikan bahawa ciri-ciri keselamatan Autogate berfungsi dengan sepenuhnya kerana seperti yang kita semua tahu, kanak-kanak akan menjadi sangat terpesona dengan objek yang bergerak seperti Autogate ini dan jika pintu gerbang itu tidak boleh merasakan bahawa ada anak-anak atau bergerak item, ia boleh menyebabkan kecederaan serius.
Sekiranya pintu swing mudah?
Tidak semua pintu adalah sama. Ada yang sukar untuk membuka berbanding pintu lain oleh itu, motor Autogate dipasang harus cukup kuat untuk swing pintu anda dibuka dengan mudah. Gates yang Aren t 'mudah dibuka mungkin mempunyai build berkualiti rendah, galas rosak / engsel, atau reka bentuk yang tidak. Memasang sistem Autogate sahaja memenangi 't menetapkan jenis ini masalah. Tetapi, sebuah pintu yang berat juga bermakna ia 's sukar untuk membuka dan jika anda ' ve telah diperiksa struktur untuk penyelenggaraan, maka, memasang Autogate yang boleh beroperasi beban yang berat.
Jenis Autogate
Secara umumnya, terdapat empat jenis Autogate.

Gelongsor - pintu tersebut beroda dan ia membuka dan menutup dengan gelongsor pintu kiri ke kanan atau kanan ke kiri. Mereka juga boleh dibuka dari sisi ke sisi. Anda perlu untuk mengukur gelongsor pintu 's panjang anda sebelum memilih sistem Autogate yang akan mengendalikannya.
Swing Arm (Gate lipatan) - Gerbang ini mempunyai lengan motor yang dikawal yang bertindak sebagai tuil untuk membuka / menutup pintu masuk atau keluar. pintu Swing bekerja sama dengan bagaimana pintu membuka atau menutup di rumah anda.
Dipasang-Pillar (Swing / Lipat Gate) - Pintu dilampirkan kepada tiang dan ia datang dalam swing atau kali ganda jenis. Untuk kali ganda-jenis, pintu-pintu ideal harus mempunyai 3 meter meninggalkan sistem boleh bekerja dengan berkesan. Mengukur setiap daun pintu gerbang. model Autogate hanya boleh mengendalikan panjang daun tertentu setiap pintu. daun pintu lebih pendek memerlukan sistem yang berbeza daripada mereka yang mempunyai daun panjang.
Motor bawah tanah (Swing Gate) - Pintu mempunyai motor bawah tanah untuk membuka atau ke bawah. motor itu tidak dapat dilihat dan pemilik tidak perlu mengubah apa-apa pada pintu mereka untuk menyesuaikan ia.
Spesifikasi teknikal Kawalan Gate
Panduan pemasangan:
Kit demo:
TimeTec Autogate BLE-3
saluran 3 FORM C Relay output
NO/NC selected via jumper
Gates Max 2
Dimension 85 (L) x 96 (W) x 33 (H)
seberat (kg) 0.3
input kuasa 12 VDC
suhu kerja 0-45
kelembapan (%) 20-80
komunikasi Bluetooth Low Energy (BLE) 4.2
Effective distance (m) 5
penunjuk LED Yes
User capacity Max 20 users
rekod transaksi Unlimited, stored in cloud server
kapasiti acara Unlimited, stored in cloud server
Mobile OS Android 4.0.2 and above
iOS 8.0 and above
App & Cloud i-TimeTec
Bahasa (App & awan) Arabic, Chinese Simplified, Chinese Traditional, English, Hindi, Indonesian, Malay, Nepali, Spanish, Thai, Turkish, Vietnamese.
Mengapa Smart Autogate?
Dengan TimeTec Smart Autogate, kawalan autogate anda akan sentiasa bersama anda tanpa perlu membawa kawalan jarak jauh atau butang tolak dengan anda. i-TimeTecApp boleh dimuat turun terus dari Google Play atau iOS dan anda boleh menggunakan App dengan mudah untuk mengendalikan autogate anda dengan mudah. TimeTec Smart Autogate tidak akan menentukan jenis autogate yang perlu dipasang tetapi ia akan memberi anda kemudahan untuk mengawal autogate anda dari aplikasi mudah alih terpusat. Apa yang perlu anda lakukan adalah memasang papan untuk berkomunikasi dengan i-TimeTec dan anda boleh mengalami Smart Autogate dengan lancar.

  Sambung TimeTec App kepada pengawal pintu pintar dengan selamat melalui Bluetooth
  Pemasangan yang mudah dan berpatutan
  Membuka kunci Autogate dengan sambungan Bluetooth selamat melalui telefon pintar
  Pilih pengguna tetap untuk mengakses Autogate anda
  Menyediakan akses sementara kepada pengunjung untuk mengendalikan Autogate
  Dapatkan pemberitahuan penting lurus dari telefon pintar anda
Panduan pemasangan
Kit demo
Soalan Lazim
perbandingan
SDK
BLE-3
Key Fob