i-Neighbour Jaminan
Bagaimanakah i-Neighbour menjamin uptime?

i-neighbour dilancarkan di atas Amazon EC2 yang menawarkan persekitaran yang sangat terjamin di mana sebarang pertukaran yang perlu dilakukan dilaksanakan dengan pantas dan sentiasa di dalam jangkaan. Komitmen Perjanjian Aras Khidmat Amazon EC2 adalah kebersediaan dengan peratusan 99.95% bagi setiap Region Amazon EC2. Data disokong dengan kerap dan mempunyai pelancaran Multi A-Z yang melindungi pengemaskinian terkini pangkalan data daripada sebarang kegagalan yang tidak dijangka. Kesemua infrastruktur kami diawasi secara langsung dan berterusan (24/7/365) oleh Amazon CloudWatch bagi mengenalpasti dan mencegah sebarang kemungkinan masalah daripada berlaku.

Bagaimanakah i-neighbour memastikan data saya sentiasa selamat?

i-Neighbour menggunakan volum storan aras blok oleh Amazon Elastic Block Store (Amazon EBS). Volum Amazon EBS adalah secara umumnya cakera keras yang boleh dilekatkan bersama instance Amazon EC2 yang bergerak dan sangat sesuai bagi aplikasi yang memerlukan pangkalan data, satu sistem fail, atau akses kepada storan aras blok mentah. Volum EBS menyimpan data bertindih, menjadikannya lebih tahan berbandaing cakaera keras tipikal. Kadar kegagalan tahunan (AFR) bagi sesebuah volum EBS adalah 0.1% dan 0.5% berbanding 4% bagi cakera keras komoditi.

Adakah terdapat pelan data sokongan untuk i-Neighbour?

Ya. Kami memastikan data anda selamat, boleh dipercayai dan boleh diakses pada setiap masa. kami bersedia untuk sebarang malapetaka. Kesemua data dilindungi menerusi sokongan berjadual yang kerap dan data yang telah disokong dihantar ke lokasi sokongan luar tapak yang selamat berdasarkan kekerapan tertentu sebagai langkah keselamatan tambahan. kami melaksanakan snapshot pelayan dan data dari masa ke semasa. Walaupun adakalanya terdapat kegagalan pada pelayan atau perkakasan ia masih boleh dilancarkan kembali di atas talian dalam masa yang singkat.

Apakah amalan operasi yang dilaksanakan oleh i-Neighbour bagi memastikan sebarang penambahbaikan dilaksanakan tanpa gangguan?

Kebanyakan syarikat yang telah melalui menaik taraf perisian lebih suka hidup tanpanya. Kami mengenang kembali sakit kepala itu untuk anda dengan memastikan kita memberi peningkatan lancar tanpa gangguan kepada perniagaan anda. Semua naik taraf akan dilakukan ke atas infrastruktur i-Neighbour dan tahap permohonan tanpa sebarang campur tangan pengguna. Oleh kerana kita membangunkan i-Neighbour dan mempunyai kawalan penuh daripadanya, naik taraf kami adalah sangat minimum dan hanya terpakai kepada fail tertentu daripada melakukan pemasangan keseluruhan dan pemasangan.

Bagaimanakan i-Neighbour menambahbaik pelancaran dan perubahan sistem?

Perubahan pada sistem kami dan produk adalah diuji secara menyeluruh di dalam pelbagai makmal pra-keluaran oleh pasukan yang berbeza, termasuklah Pembangunan. Jaminan Kualiti, dan Operasi. Ujian ini memastikan hanya perubahan yang dibangunkan dengan baik dan berkualiti tinggi yang akan dilancarkan ke dalam persekitaran sebenar dan meminimakan impak downtime yang anda alami.

Apakah keupayaan integrasianya?

Ketika ini kesemua data daripada i-Neighbour dibekalkan sepertinya. Tiada integrasi terus atau panggilan API tersedia untuk aplikasi pihak ketiga. Walaupun begitu anda masih boleh menggunakan fitur data ekspoet kami untuk mendapatkan data output yang diperlukan bagi proses gaji.

Adakah aplikasi i-Neighbour boleh dibesarkan?

Ya. Apabila perniagaan anda berkembang, anda dengan mudah dapat menambah terminal atau pengguna baru anda tanpa sebarang gangguan dari khidmat kami. Dengan Amazon EC2, ia membolehkan kami meningkatkan atau mengurangkan kapasiti dengan pantas. Kami boleh melancarkan satu, beratus malahan beribu pelayan instance dengan serentak untuk kegunaan anda.
Disebabkan infrastruktur kamu yang cukup fleksibel untuk disesuaikan dengan keperluan anda, kami memastikan permintaan anda dapat dipenuhi.

Adakah i-Neighbour Multi-tenant SaaS atau ASP?

Dengan i-Neighbour, kami sedang berusaha mengintegrasikan dan menambah lapisan data pengguna berpusat untuk merealisasikan Multi-tenant Saas. Oleh itu, berbilang pelanggan berkongsi pangkalan data dan aplikasi yang sama. Bilangan pangkalan data berkembang apabila hadnya telah tercapai dan ini secara langsung mengurangkan kerja-kerja troubleshooting dan penyelenggaraan.Multi-tenancy merupakan perubahan paradigma paling signifikan di dalam penyediaan scalability, dan merupakan pembeza utam di antara solusi Saas yang sebenar dan solusi ASP.

Perbandingan di antara Multi-tenant dan ASP
Pelbagai penyewa ASP
Satu contoh perisian di semua pelanggan memastikan penyelenggaraan dan naik taraf yang tidak menyakitkan. penyelesaian setiap pelanggan dijalankan pada contoh yang berasingan, membuat perisian yang sukar untuk mengekalkan dan menaik taraf. Ini menyebabkan lebih banyak gangguan kepada perkhidmatan anda.
Penyesuaian mudah, kerana perisian biasanya termasuk antara muka yang boleh dikonfigurasikan. Ini bermakna kurang masa dan kos untuk anda untuk melaksanakan dan mula melihat nilai. Penyesuaian adalah memakan masa dan mahal, dengan pilihan konfigurasi sedikit atau tidak mudah untuk digunakan. Pelaksanaan menyakitkan, dan ia mengambil sedikit masa sebelum anda mula melihat nilai.
Konfigurasi dan penyesuaian ditingkatkan dengan lancar. Setiap contoh dinaik taraf secara individu. Kesilapan adalah perkara biasa, dan ia adalah berkemungkinan bahawa banyak penyesuaian telah dibuat semula.
Kos yang lebih rendah bagi vendor untuk mengendalikan, yang diterjemahkan kepada harga yang lebih rendah untuk pelanggan. Kos yang lebih tinggi untuk vendor, menyebabkan harga yang lebih tinggi kerana lebih ramai pelanggan ditambah.
Ia mudah untuk mematuhi Perjanjian Tahap Perkhidmatan, pemantauan perkhidmatan anda dan menetapkan masalah lama sebelum mereka memberi kesan kepada perniagaan anda. Ia adalah hampir mustahil untuk mematuhi Perjanjian Tahap Perkhidmatan, kerana ia adalah satu mimpi ngeri untuk memantau keadaan individu. Gangguan dalam perkhidmatan adalah sangat mungkin.
Sokongan boleh didapati untuk berpuluh-puluh ribu pengguna, menjadikan ia mudah untuk vendor untuk menjadi pasaran pemimpin. Sokongan adalah baik apabila pelanggan adalah kecil - biasanya dalam beratus-ratus, memaksa vendor untuk menghadkan bilangan pelanggan jika mereka mahu terus memberikan perkhidmatan yang berkualiti.