i-Merchants untuk kejiranan anda
Siarkan perniagaan anda di i-Merchant hari ini.
Mendapatkan disenaraikan dalam direktori kejiranan anda dan biarlah kehadiran anda dikenali oleh masyarakat.
FAQs
Minta Perniagaan Anda Perasan Segera
kejiranan A tidak akan lengkap tanpa senarai yang baik peniaga di dalam dan sekitar kejiranan. i-Merchant adalah direktori saudagar dibangunkan oleh i-Neighbour, sebagai alat yang berguna dan mudah untuk penduduk.

Pedagang boleh menyertai i-Neighbour ke senarai produk atau perkhidmatan anda lengkap dengan penerangan dan mula pelanggan berpotensi mengundang.

Penduduk boleh melihat atau mencari untuk peniaga berdasarkan jarak sekitar kejiranan melalui i-Merchant, sebagai contoh, seorang penduduk boleh mencari restoran Thai dalam 3km dari lingkungannya. Penyenaraian itu juga akan mengandungi ulasan dan maklum balas yang dibuat oleh penduduk lain.

i-Merchant dilengkapi dengan ciri-ciri yang berguna termasuk tempahan tempahan dan ciri-membeli-belah untuk kemudahan masyarakat. i-Merchant melengkapi Sistem Pengurusan Residential i-Neighbour Visitor & menakjubkan, menjadikan kehidupan moden mudah canggih!
Mengapa i-Merchant?
Cari mengikut Jarak
Mencari peniaga didapati dengan menentukan jarak kedai-kedai dari kawasan kejiranan anda. Pelanggan boleh menentukan jarak carian, sama ada ia 's 1km, 2km, 3km atau lebih daripada kediaman, dan mula mencari. i-Merchant akan memberikan maklumat yang tepat yang mereka mencari.
Membeli-belah dalam talian
pelanggan sasaran anda juga tidak perlu meninggalkan rumah mereka untuk membeli-belah kerana dengan i-Merchant, kami menawarkan membeli-belah dalam talian juga! Sistem ini telah dilengkapi dengan gerbang pembayaran pihak ketiga yang boleh dipercayai untuk menawarkan anda dan pelanggan anda kemudahan penuh.
Navigation mudah
Perniagaan yang disusun mengikut abjad dan Categories in i-Merchant untuk mempercepatkan pelayaran dan mendapatkan pengguna untuk kedai anda lebih cepat. Senarai perniagaan anda dengan betul supaya pelanggan anda boleh mencari produk dan perkhidmatan anda dalam masa yang singkat semua.
Penghantaran mudah
Anda tidak perlu bimbang mengenai mengakses kejiranan kerana i-Merchant boleh membantu anda masuk penghantar anda dengan mudah apabila pelanggan anda menyetujuinya; i-Neighbour akan auto-menjana QR Pelawat Pass bagi seseorang penghantaran anda, membuat proses tanpa tenaga keseluruhan.
Tempahan & Tempahan
Pelanggan boleh membuat temu janji dengan saudagar anda untuk mendapatkan produk / perkhidmatan seperti tukang paip, penghantaran runcit dan lain-lain pelantikan akan secara automatik ditambah ke i-Neighbour Kalendar pelanggan anda dan i-Neighbour akan mengeluarkan Pass QR Pelawat segera untuk diberi kuasa saudagar untuk mengakses kejiranan kekecohan bebas.
Ulasan & Kadar
i-Merchant dilengkapi dengan Kajian dan ciri Kadar bagi masyarakat untuk maklum balas tentang perniagaan anda dan menilai perkhidmatan anda untuk tujuan penambahbaikan dan pemasaran. Mengetahui bahawa masyarakat di luar sana untuk menyokong perniagaan anda akan memberikan anda bahawa rangsangan tambahan untuk memberikan yang terbaik kepada masyarakat.
i-Merchants Faedah

i-Merchant App adalah alat yang boleh anda gunakan untuk checkout peniaga kejiranan anda semasa anda berada di-the-pergi terus dari telefon pintar / tablet anda - Lebih daripada direktori perniagaan biasa, i-Merchant mempunyai ciri-ciri hebat yang memberi manfaat kepada kedua-dua peniaga dan pelanggan .
Pedagang boleh menggunakan aplikasi sebagai alat pemasaran yang hebat untuk mencapai sasaran penonton anda dengan mudah mengikut lokasi.
Penduduk dan pelanggan boleh mencari untuk peniaga di kawasan kejiranan anda dengan mudah dan boleh meninggalkan maklum balas dan ulasan untuk penambahbaikan dan pujian.
Cara Sertai i-Merchants?


LANGKAH 1
Mendaftar melalui i-Merchant App
Muat i-Merchant App dan buat akaun saudagar anda melalui App. Ia boleh didapati di pertengahan bulan Jun 2017, jadi harap sabar menunggu!
LANGKAH 2
Isikan butiran perniagaan anda
Lengkapkan maklumat perniagaan anda dan pastikan semua orang-orang penting seperti alamat, nombor telefon dan lain-lain adalah betul; jadi pelanggan boleh mencari anda dengan tepat.
langkah 3
Senarai produk & perkhidmatan anda
Termasuk produk dan perkhidmatan anda lengkap dengan gambar dan penerangan untuk menarik lebih ramai pelanggan. Anda juga boleh mendayakan "Pelantikan " untuk membolehkan pelanggan untuk membuat temujanji dengan anda.
 
Muatturun i-Merchant App sekarang!

Muat-turun i-Merchant App sekarang! Penduduk dan Merchant boleh bersama-sama membina satu komuniti yang lengkap!